Life of Desire

Het leven is snel, veeleisend en vol mogelijkheden. Terwijl we van doel tot deadline voortrazen, lopen we het risico zicht te verliezen op het groter geheel. Want waar gaan we eigenlijk van ‘aan’ en wat zuigt energie? Deze eendaagse workshop nodigt je uit jouw Life of Desire te ontwerpen en oplossingen te vinden voor interne en externe belemmeringen.

Deze workshop is geschikt voor ambitieuze en succesvolle professionals die op het juiste pad willen blijven, en mensen die de fut verliezen of zich zorgen maken dat ze dicht tegen een burnout zitten.

In de ochtend van de workshop verbinden deelnemers zich weer met hun verlangens als bron van energie, motivatie en ambitie. Ze identificeren hun verlangens en leren hoe die wakker worden, rijpen en tot vervulling komen.

Daarnaast bepalen deelnemers de emotionele en cognitieve patronen die hun verlangens ervan weerhouden om in de wereld te komen. Ze onderscheiden gezonde van ongezonde inhibitie en zoeken naar manieren om die laatste wat meer los te laten.

De middag richt zich op de grote energielekken in ons leven: het verbergen van persoonlijke kwaliteiten, het dragen van andermans last en het tolereren van vervelende dingen. Deelnemers krijgen een belichaamd gevoel van de zwaarte hiervan en worden aangemoedigd dit los te laten.

Tot slot ontwerpen deelnemers hun eigen Life of Desire. Hoe zien thuis en werk er uit als alle verlangens tot uiting mogen komen? We eindigen de dag met praktische stappen die mensen willen en kunnen zetten.

Kortom, deelnemers:

  • Verbinden zich opnieuw met hun diepste verlangens en begrijpen beter wat daar de vormen en functies van zijn
  • Ontdekken de vaak verborgen emotionele en cognitieve patronen die die verlangens onderdrukken
  • Onderzoeken manieren waarop de behoeften, verwachtingen en problemen van anderen ons uitputten
  • Ontwerpen hun eigen Life of Desire en bepalen praktische acties om die te verwezenlijken

Programma

De eendaagse Life of Desire workshop loopt als volgt:

Why some people burn bright and others burn out

Om beter te begrijpen waarom je verlangens zo waardevol zijn en hoe en waarom we die soms onderdrukken, is het goed dit blog te lezen over over sommige mensen helder schijnen en anderen juist opbranden.
Lees mijn blog

Praktische informatie

De workshop wordt gehouden – wanneer Corona dat weer toestaat – in De Stal op het eiland de Kaag, nabij Leiden. Dit is een bijzonder mooie en rustige plek midden in de natuur.

Je investering is €295, inclusief BTW en drinken en eten. Tegen een meerprijs van €75 kun je ook overnachten en ontbijten in de Stal.

Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan voor Life of Desire