Free Exploration

Free Exploration is een halve dag durende verkenning van een uitdaging of mogelijkheid op werk of in je privéleven. Zo kun je met aandacht kijken naar een situatie of persoon die je belast. Duidelijkheid zoeken over de volgende stap in je carrière. Of gewoon de tijd nemen om met aandacht te luisteren naar jezelf.

Het proces en de tools van de Exploration worden op jou afgestemd. Door gelijktijdig je hart, hoofd en lijf aan te spreken, verken je in elk geval de diepere emotionele en mentale patronen van het onderwerp dat je inbrengt.

De Free Exploration geeft zo meer duidelijkheid, focus, rust en soms net dat ene duwtje om verder te komen. Je beëindigt de Exploration met nieuwe energie, ideeën en ruimte om te handelen.

Ilja laat mij op een bijzonder scherpe, open en vooral vertrouwde manier tot de kern komen. Hij leidt zonder te oordelen maar vooral zonder te leiden. Ilja laat mij inzichten zien zonder ze te tonen.  

Rikkert

“Alsof ik 10 kilo lichter ben,” zei ik tegen Ilja na onze verhelderende Exploration. En zo is het echt. Het nieuw opgedane zelfinzicht geeft me antwoord op vragen die me bezighouden. En dat ruimt lekker op in mijn bomvolle hoofd. Ik denk dat ik over een half jaar weer ‘incheck’ voor deze grote (geestelijke) opruiming. 

Marieke
De indringende vragen die je stelde, moedigden me aan om mezelf te ontdekken. Ik (her)vond delen van mijzelf die me beperkten of sterker maakten. Ik confronteerde ook het feit dat mijn rationaliteit mijn ware gevoelens verstopte. Dit gaf me inzicht, troost en aanmoediging. Dank je voor je warmte, discretie en begrip! Met jou kon ik de deur open doen en een kijkje nemen in mijn eigen keuken. Dat smaakt naar meer!
Henriëtte
Nieuwsgierig? Boek vandaag nog jouw Free Exploration