Coming soon: 7-daagse Expedition You

Het leven is vol dingen en doen. Maar wat leeft er diep van binnen? Wat wil tot wasdom komen? Wat moet je nog loslaten of omarmen? En waar wil je eigenlijk naar toe? Je ontdekt het tijdens Expedition You, een 7-daagse ontdekkingsreis van je wonderbaarlijke binnenwereld die je dichter bij jezelf brengt.

Expedition You is geen training, opleiding of cursus. Je krijgt geen praktische tools of kant-en-klare oplossingen. Wel is er ruimte om te ontdekken, om diep te gaan, om bij plekken te komen waar je zelden tot nooit komt. En om vanuit je eigen kracht en eigenheid je pad te volgen naar jouw stip op de horizon.

Dit is niet voor iedereen. Het einddoel is niet duidelijk en de opbrengst ook niet. Je kan best wel halverwege even verdwalen. Dus Expedition You vergt kwetsbaarheid, moed, nieuwsgierigheid, en doorzettingsvermogen.

Expedition You is een persoonlijke reis, maar wel een samen met gelijkgestemden. Er is ruimte voor totaal 8 deelnemers, zodat we elkaar kunnen leren kennen en ondersteunen. Samen gaan we door verbinding, verwarring en verwondering.

Programma

Dag 1: Aankomst en samenzijn

Iedereen arriveert. We zetten onze spreekwoordelijke tent op. We delen eten en voeren intieme gesprekken, over wie we zijn, wat we zoeken, wat ons beweegt in het leven. We spreken reisregels af en bekijken de route voor de komende dagen.

Dag 2: Verlangens en kracht

In de ochtend maken we contact met onze diepste verlangens. Wat zijn die eigenlijk, wat brengen die ons en hoe maken we daar wel of geen ruimte voor? ’s Middags kijken we naar onze krachten en talenten: wat is er eigenlijk al sterk, mooi en waardevol aan ons? We voelen trots en waardering voor onszelf.

Dag 3: Belading en last

Op onze reis door het leven dragen wij de last van anderen en vroeger met ons mee. Dit is vermoeiend en lijdt af. Daarom kijken we vandaag naar wat die last is en zoeken we naar manieren om die wat meer los te laten. Dit geeft ruimte en levert nieuwe energie op voor de rest van de reis.

Dag 4: Zien en gezien worden

Wat we van onszelf zien en wat door anderen gezien wordt, is slechts een deel van ons verhaal. Vandaag gaan we opzoek naar wat in ons onzichtbaar is, verborgen, of slapend. En gaan we goed naar elkaar kijken, om te zien of dat wat we zien ook echt is of projectie. Zodoende komt er meer van ons in de wereld.

Dag 5: Zijn en worden

Wie ben je en wil ben je aan het worden? Twee vragen die vandaag centraal staan. We ontvouwen onze identiteit en kijken naar wat er zich in ons aan het aandienen is. En we ontdekken onze diepere waarheid en integreren die in wie we al zijn. Zo worden we meer en volledig onszelf.

Dag 6: Reis en kaart

Deze dag staat in het teken van je eigen toekomst. Waar wil je naar toe? Wat is er voor nodig om je doel te bereiken? En welke obstakels heb je nog te slechten? We helpen elkaar om hier helderheid in te krijgen.

Dag 7: Afscheid

Onze reis komt ten einde. We kijken terug en staan stil bij wat het ons gebracht heeft. We danken elkaar voor het gezelschap en de steun. We laten elkaar weer los en vervolgen voor het middaguur elk onze eigen weg.

Planning

Het programma is op dit moment nog in ontwikkeling, dus er zijn nog geen concrete data.

Locatie

Expedition You zal plaatsvinden op een mooie, rustige plek in de natuur. Waar precies wordt nog uitgezocht. We blijven in elk geval op 1 plek en gaan niet rondtrekken met tenten of auto’s. Expedition You begint en eindigt aan de binnenkant. Da’s al spannend genoeg.

Investering

De investering die nodig is voor Expedition You is nog niet bekend.

Ja, houd mij op de hoogte!