Programma’s

Life Foundation
Het 12 daagse Life Foundation programma geeft je een stevig innerlijk fundament voor de rest van je leven
Lees verder
Leadership Foundation
Het 12 daagse Leadership Foundation programma zet je echte waarden, passie en ambities in het hart van je werk.
Lees verder
Life of Desire
Wil je opstijgen of crashen? In deze eendaagse workshop kom je in contact met je diepste verlangens en de in- en externe obstakels ervan.
Lees verder
Kracht van de krijger
Omarm je innerlijke krijger met deze intense workshop die de diepere dynamiek van jouw boosheid en die van anderen blootlegt.
Lees verder
Personal Retreat
Twee dagen onverdeelde aandacht voor meer gemoedsrust, ruimte en helderheid. Beste manier om een drukke periode te eindigen of beginnen.
Lees verder
Team Retreat
Hoe je team ook presteert, het is goed om ruimte te maken. Om te bezinnen, verbinden, luisteren en eindelijk de kern te raken.
Lees verder
Free Exploration
Een halve dag volledige aandacht voor een centraal thema uit je werk of privé-leven. Een gerichte en effectieve manier om een doorbraak te bereiken.
Lees verder
Expedition You
Een uniek 7 daags groepsprogramma waarin je je verbindt met je verlangens, kracht en hoger doel en innerlijke belemmeringen aanpakt.
Lees verder

Leiderschapscommunicatie

Excellente leiders verbinden, inspireren, bevrijden en begrenzen. Zodat de organisatie groeit in lijn met haar waarden en overtuigingen. De missie en strategie recht doen aan de gevoelens en behoeften van mensen. En met oog voor de lange termijn en de dienstbaarheid aan het groter geheel. Mijn schrijfwerk helpt leiders om rond deze thema’s een aansprekend verhaal te ontwikkelen in native Engels.

Blogs ter inspiratie

Testimonials

Je schudde me wakker om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Wonden werden geheeld, overtuigingen werden tegen het licht gehouden. Inmiddels ben ik eerlijker, meer aanwezig en loop ik met overtuiging mijn eigen pad. Ik ben dankbaar voor je begeleiding.

Loekie
Ilja’s manier van werken heeft een grote invloed op mijn leven gehad. Het bracht mij warmte en liefde voor de mensen om me heen. Maar bovenal voel ik liefde voor mijzelf, voel ik mijn kracht en innerlijke rust. Ilja heeft me geholpen om mijn weg naar mijn ware zelf te vinden.
Mirjam van Galen

Toen ik aan Life Foundation begon, voelde ik me uitgeput, ontevreden en gefrustreerd. In een poging om de goedkeuring van anderen te krijgen, had ik mijn eigen wensen en grenzen verwaarloosd en was ik het contact met mijzelf verloren. Nu ben ik weer verbonden met mijn kern en heb ik een sterke basis in mijzelf gevonden. Ik vertrouw mijn gevoelens, voel mij vrediger en begin een gevoel voor de zin van mijn leven te krijgen. Kijkend naar mijn routekaart voor de komende vijf jaar, voel ik me nieuwsgierig en energiek.

Jan
Ik leefde alsof ik andere mensen gelukkig moest maken. Maar door te voldoen aan hun verwachtingen, was er steeds minder van mij. Nu maak ik mijn eigen keuzes, bescherm ik mijn grenzen en zorg ik voor mijn kinderen op een voor mij passende manier. Ik zie mogelijkheden en minder belemmeringen om te doen wat ik wil doen. Werken met Ilja was zwaar, maar ik ben blij met waar ik ben uitgekomen.
Logaine
Na een periode van twijfel, heeft Ilja heeft me geholpen om mijn gedachten te ordenen. Mijn twijfels verdwenen en ik kon mijn toekomst weer helder zien. Ik sta ook open voor wat ik denk en voel. Dit alles komt uit een rustige, betrouwbare en harmonieuze plaats, helder en zonder oordeel. Denk je ook niet dat het mooier is om echt te zijn dan nep?
Stephan Leveling
Ik ben verbaasd over Ilja’s talent om onbevooroordeeld en diep te luisteren en ben dankbaar dat de kwaliteit van mijn leven blijvend op een nieuw niveau is gebracht. Ilja heeft mij de middelen gegeven om uit te blinken in mijn persoonlijke groei. Voor mij één van de meest waardevolle investeringen van mijn leven.
Gertjan Non